Je hebt eindelijk besloten dat je je problemen aan gaat pakken. Maar dan… een afspraak duurt al snel een uur en dan nog dat heen en weer reizen… die tijd heb je vaak niet. En als de afspraak er dan is vergeet je de helft of is de tijd om voor je er erg in hebt. Thuis denk je dan: ik had dit of dit willen zeggen. Of er gebeurt iets dat je direct wilt delen of je moet even stoom afblazen maar je afspraak is pas over een week…. of je wilt anoniem je verhaal kwijt. Dan voel je je veiliger.

Denk dan eens aan e-coaching. Thuis, op je werk, in de trein of waar dan ook contact hebben. Je frustraties, woede of wat je ook bezighoudt van je af schrijven. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat je gevoelens opschrijven je helpt sneller te verwerken en vooruitgang te boeken? Ik ben erkend e-coach. Ik kan je helpen. Vaak binnen een paar uur reageer ik en heb je echt een brandende vraag dan ben ik een appje weg. Hoe fijn is dat? Je coach altijd binnen handbereik!

Neem Peter. Ik had al een tijdje contact met hem op de conventionele manier. Maar toen gebeurde er iets dat de vlam in de pan deed slaan. En natuurlijk was het weekend. Hij had me een sms gestuurd voor een snelle afspraak. Ik nam direct contact met hem op. Zijn opluchting was groot toen hij kon spuien. Vanaf dat moment zijn we online verder gegaan en binnen twee maanden had Peter alles weer helder voor ogen.