Body Mind Release Wijster

Ontdek alles over BODY MIND RELEASE  en boek een afspraak in WIJSTER

Bos Counseling en Coaching in Wijster

Wie ben ik?
Ik werk weer vanuit mijn hart en gevoel.
Een carrièreswitch van manager naar coach lijkt misschien niet heel logisch, maar is het voor mij wel. Bijna 38 jaar heb ik bij de marine en later bij een stichting voor mensen met een chronische aandoening afdelingen en de hele stichting geleid. Ik vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden als Body Mind Release therapeut en e-coach. Ik wil me met dingen bezig houden waar ik blij van word. Dat geeft energie en voor mij is dat de enige manier om werkelijk te leven. Als ik ergens mijn zinnen op zet dan ga ik er meer dan 100% voor. Door een mix van toeval, interesses, kansen en levensgebeurtenissen heb ik mij doorontwikkeld tot wie ik nu ben.

Natuurlijk had ik in mijn werk óók contact met mensen maar ik wil nóg meer vanuit mijn hart werken. Voor mij geen cijfers en jaarplannen meer. Ik wil een bijdrage leveren aan mensen die ondersteuning nodig hebben omdat ze op wat voor manier ook vastlopen. We zien en lezen overal hoe overbelast de mensen van nu zijn. Het door MOETEN is gemeengoed geworden, maar velen zijn hiermee al ver over hun grenzen gegaan. Vanuit mijn kennis en ervaring aan alle kanten van de werkvloer kan ik me inleven in alle betrokken partijen als het om uitval of liever gezegd het voorkomen ervan gaat.

Ik zie mijn cliënten zich graag in de richting bewegen die zij zelf het liefst zouden willen volgen. Ik ben daarin slechts het handvat aan het stuur dat ze zelf bewegen. Maar sta ALTIJD klaar om mee te denken en als klankbord te fungeren.

Body Mind Release Wijster

Eindelijk durf ik weer voor mezelf op te komen. Ik ben niet meer afhankelijk van de mening van anderen

Ilse

Ik zat vast aan mijn verleden. Het weerhield mij te leven. Katja heeft mij geholpen mijn verleden te accepteren maar ook los te laten. 

Jeroen

Loslaten voor ENERGIE en een ontspannen LICHAAM en GEEST

Body Mind Release is een methode die uniek is in WIJSTER en omgeving die jouw lichaam helpt te ontspannen (body release) en je geest bevrijdt van beperkende gevoelens en overtuigingen (mind release).

Binnen de BMR methode is de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart gebracht.

Met BMR ga je gericht met jezelf aan de slag. Al na een week ervaar je duidelijk verbetering van jouw situatie en klachten.

Als je verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen loslaat en positieve gevoelens terughaalt, voel je je zekerder in wie je bent, in je handelen, in relaties, in je uiten en in de wijze waarop jij je toekomst ziet. Stress heeft minder vat op je. Je voelt je meer ontspannen en hebt meer energie. Je irriteert je minder snel en reageert meer in balans. De wijze waarop je in het leven staat wordt echt op alle vlakken positiever.

Een BMR traject bestaat uit 6 – 8 sessies en duurt 7 tot 8 weken. Eventueel kan er na een tijdje een extra sessie worden gepland als daar de behoefte toe bestaat.

N

Vergoeding

Body Mind Release wordt voor u vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Ik help u graag met uitzoeken of het ook voor u van toepassing is. 

Prijzen Body Mind Release in Wijster

Wil jij direct een afspraak of eerst kennismaken met Body Mind Release? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Ik help je graag. 

Bedrijfsgegevens:

 Bos Counseling & Coaching
 Meester Haddersstraat 12
 9418 PC Wijster
 0654785393
 info@bos-counseling-en-coaching.nl
https://bos-counseling-en-coaching.nl/

kvk-nummer: 71843914

Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM
Body Mind Release in Wijster

13 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.