Home » Blog » Body Mind Release » Hoe Corona ons leven verandert
bos counseling en coaching

Hoe Corona ons leven verandert

door | 20 mei, 2020 | Body Mind Release

Steeds vaker duiken berichten over sterke toename van stress op. De verwachting is dat over een half jaar de verzoeken om hulp enorm zullen stijgen. Het lijkt erop dat Corona ons keihard confronteert met onszelf. Dit alles wordt gevoed door de onzekerheid en angst voor de toekomst. Heb ik straks nog wel werk, kan ik wel in mijn huis blijven wonen, wat als alle maatregelen aanhouden? Het zijn zomaar wat vragen die mij gesteld worden door mensen die contact met me opnemen. Maar ook in de relatie verandert er veel. Je zit meer op elkaars lip, ergert je aan kleine dingen. Zo sprak ik vorige week iemand die het eigenlijk nooit opviel dat haar partner ’s middags zijn koekje in de thee sopte. Eerst stoorde het haar een beetje maar hoe langer het duurde, hoe erger de irritatie toenam. Ze begon op alles te letten. Ruzies waren het gevolg. Tel dat op bij het gedoe rond de boodschappen, het niet kunnen bezoeken van vrienden en familie en kijk daar: het zaadje voor een burn-out is geplant. Zie het als iets dat komt aanwaaien. Eigenlijk letterlijk zoals het virus zelf. Het gaat ongemerkt. Mensen die omvallen door burn-out zien dat eigenlijk nooit aankomen.

En zelfs als de signalen er steeds duidelijker zijn, worden ze genegeerd. Je hebt wel iets anders te doen en aan je hoofd toch? Toch is het verstandig om nu al aan de bel te trekken. Investeer juist nú in jezelf. Het is zo belangrijk.

Body Mind Release kan dan helpen. We gaan niet uren lang praten hoe slecht het met je gaat. Dat brengt je alleen maar verder van jezelf en bevestigt je slechte gevoel. Daar wil je zo snel mogelijk van af. BMR is een methode die met twee maal 10 minuten oefenen per dag uitstekende resultaten biedt! Al binnen een week voel je minder spanning. Na zes tot acht weken sta je beter in het leven.

Natuurlijk kan het online, maar afspraken op 1,5 meter afstand zijn ook mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie. Het kennismakingsgesprek kan altijd en is vanzelfsprekend gratis.

Over Katja Vledder – Bos

Erkend Body Mind Release en E-coach. Een mix van toeval, interesses, leergierigheid en het leven zelf hebben ertoe geleid dat ik niets liever doe dan anderen bij te staan in de uitdagingen die zij in het leven tegen komen.

Gerelateerde artikelen

Gekwetst stuk

Gekwetst stuk

Wanneer was jij voor het laatst onbevangen blij? En mogelijk nog belangrijker: wat is er met je gebeurd dat je niet meer echt blij kan zijn? Mij is het ook overkomen. Ik was mijn onbevangenheid ergens kwijt geraakt. Lees er alles over in mijn blog.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin